Welkom bij Ontlemmeren!

Vitale medewerkers die zich verder ontwikkelen en fijn samenwerken

Welkom bij Ontlemmeren! Vitale medewerkers die zich lekker ontwikkelen en een fijne samenwerking met elkaar hebben. Daar worden de medewerkers zelf blij van, de collega's en uiteraard de klanten ook. Dat straalt uit! Wil je hier een extra boost aan geven in je organisatie, dan zit je bij Ontlemmeren goed! 

Ontlemmeren?! Ja, uit eigen ervaring weet ik hoe lastig  leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. Ik ontdekte hoe je meer je eigen pad kunt creëren en met je eigen belemmeringen kunt “spelen”. Dat is dus ontlemmeren, als tegenhanger van belemmeren.

Mijn ervaring heb ik omgezet in een ontwikkelformule, waarmee ik al veel teams en mensen verder heb kunnen helpen. Wat ik vaker terugkrijg, is dat ik mensen in de kern weet te raken. Dat ik de kracht, maar ook belemmeringen bespreekbaar weet te maken. Hierdoor ontstaat er ruimte en daadwerkelijke beweging om het net even anders te doen.

 

Training

Vind jij werken ook zo leuk en uitdagend? Merk je tegelijkertijd dat je alle ballen in de lucht houdt? Wil je meer met je talenten doen, jezelf verder ontwikkelen? 

Misschien herken je ook dat je van het een naar het ander rent. Dat je weinig toekomt aan jezelf. Wellicht plof je thuis doodmoe neer op de bank. En vraag je je gefrustreerd af of dit niet anders kan. Ja dat kan, lees het hier!

Teamcoaching

Je wilt meer uit je team halen, elkaar nog beter leren kennen, dat wat niet lekker loopt verder verbeteren. Misschien duren team-overleggen te lang of gaat de samenwerking niet zo soepel zoals je zou willen. 

Hoe fijn is het als je elkaar als team beter weet te vinden, dat je voortborduurt op elkaars kracht. Dat je als team de beste prestaties neerzet. Hoe? Lees het hier!

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. Ik ontdekte gaandeweg hoe je meer je eigen pad kunt creëren en met je eigen belemmeringen kunt “spelen”. Zo is Ontlemmeren ontstaan. Als tegenhanger van belemmeren.

Vertrouwd door:

Waarom kiezen voor Ontlemmeren

8.1 Deelnemers geven ontlemmeren een gemiddelde beoordeling van 8,1
8.1 Mensen ervaren meer werkplezier, zelfvertrouwen en minder werkdruk
8.1 97% van de deelnemers raadt Ontlemmeren aan

Ontlemmeren

Westbroeker­weg 155
1991 LZ Velserbroek
06 23 23 51 94
irene@ontlemmeren.nl