Welkom bij Ontlemmeren!

Vitale medewerkers die zich verder ontwikkelen en fijn samenwerken

Welkom bij Ontlemmeren! Vitale medewerkers die zich lekker ontwikkelen en een fijne samenwerking met elkaar hebben. Daar worden de medewerkers zelf blij van, de collega's en uiteraard de klanten ook. Dat straalt uit! Wil je hier een extra boost aan geven in je organisatie, dan zit je bij Ontlemmeren goed! 

Ontlemmeren?! Ja, uit eigen ervaring weet ik hoe lastig  leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. Ik ontdekte hoe je meer je eigen pad kunt creëren en met je eigen belemmeringen kunt “spelen”. Dat is dus ontlemmeren, als tegenhanger van belemmeren.

Mijn ervaring heb ik omgezet in een ontwikkelformule, waarmee ik al veel teams, leidinggevenden en medewerkers verder heb kunnen helpen. Wat ik vaker terugkrijg, is dat ik mensen in de kern weet te raken. Dat ik de kracht, maar ook belemmeringen bespreekbaar weet te maken. Hierdoor ontstaat er ruimte en daadwerkelijke beweging om het net even anders te doen.

 

Training Ontlemmeren  

Merk je ook dat het vaak teveel wordt, teveel ballen in de lucht? Je voelt dat er langzamerhand of snel energie in gaat en te weinig bijkomt en je merkt dat je het te vaak laat gaan, er niet meer over in gesprek gaat.

Herkenbaar? Helemaal of deels? Het zijn allemaal signalen om zelf in actie te komen om hier iets aan te doen. De kracht van raken en geraakt worden. Het doorbreken van patronen, overtuigingen en met meer energie werken en leven.
 

Leiderschap

Hoe neem je medewerkers mee in de verandering? Hoe werk je beter samen, wat verbindt ons. Welke waarden streven we na. Hoe communiceren we. Wat doe je zelf en wanneer delegeer je. Welke prioriteiten stellen we? Het zijn vragen waar een leidinggevende of het MT vaak mee worstelt.

Hoe fijn is het als je met elkaar de richting bepaalt. Zowel op de boven- als onderstroom. Dat je een vernieuwde samenwerking vindt, vanuit het echte contact.
 

Teamcoaching

Je wilt meer uit je team halen, elkaar nog beter leren kennen, dat wat niet lekker loopt verder verbeteren. Misschien duren team-overleggen te lang of gaat de samenwerking niet zo soepel zoals je zou willen. 

Hoe fijn is het als je elkaar als team beter weet te vinden, dat je voortborduurt op elkaars kracht. Dat je als team de beste prestaties neerzet. Hoe? Lees het hier!

 

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. Ik ontdekte gaandeweg hoe je meer je eigen pad kunt creëren en met je eigen belemmeringen kunt “spelen”. Zo is Ontlemmeren ontstaan. Als tegenhanger van belemmeren.

Vertrouwd door:

Waarom kiezen voor Ontlemmeren

8.1 Deelnemers geven ontlemmeren een gemiddelde beoordeling van 8,1
8.1 Mensen ervaren meer werkplezier, zelfvertrouwen en minder werkdruk
8.1 97% van de deelnemers raadt Ontlemmeren aan

Ontlemmeren

Westbroeker­weg 155
1991 LZ Velserbroek
06 23 23 51 94
irene@ontlemmeren.nl