Over Irene

Ontlemmeren

Met meer energie werken en leven, dat is mijn missie. Ruim 25 jaar ben ik al met dit thema bezig. Ik heb mijn kennis en ervaring mogen delen in de zakelijke dienstverlening, de zorg, gemeentes en onderwijs.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. Ik ontdekte gaandeweg hoe je meer je eigen pad kunt creëren en met je eigen belemmeringen kunt “spelen”. Zo is Ontlemmeren ontstaan. Als tegenhanger van belemmeren.

Mijn ervaring heb ik vervolgens omgezet in een ontwikkelformule, waarmee ik al veel mensen verder heb kunnen helpen. Wat ik vaker terugkrijg, is dat ik mensen in de kern weet te raken. Dat ik de kracht, maar ook belemmeringen bespreekbaar weet te maken. Hierdoor ontstaat er ruimte en daadwerkelijke beweging om het net even anders te doen.

En ook...

Ik heb “Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek” geschreven. Een manier om meer verbinding tussen ouder en kind te laten ontstaan. Dit boek is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Kinderen zijn aan zet! Zij kiezen zelf waar het verhaaltje over moet gaan. Kiezen ze voor Stef of Sophie? En welk dier komt er in voor: de giraffe, het lammetje of de olifant? En waar zijn ze? In een (dieren/speel)tuin, in een kasteel of op vakantie?

In Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek:

  • Kiezen kinderen voor een hoofdpersoon, een dier en een locatie.
  • Duurt ieder verhaaltje vijf minuten.
  • Is er na ieder verhaal ruimte om zelf een tekening of verhaaltje te maken.

Een mooie recensie van Boost Your Kids:

Ik heb een tweeling van 8 jaar (j/m) en mijn dochter is een zorgekind. Ze vonden de verhalen allebei fantastisch en het zelf kiezenmaakt dat ze meer betrokken zijn bij het verhaal.

De tekeningen maken het levend en zo zien ze de verhalen helemaal voor zich. Of ik het nu voorlees of dat ze het zelf lezen, ze vinden de verhalen fantastisch en uitdagend en kunnen er geen genoeg van krijgen.

De ruimte om zelf ook verhalen te schrijven of tekeningen te maken maakt het helemaal af. Ze zijn mega fan van dit prachtige avontuurlijke kinderkeuze boek en kunnen niet wachten tot het volgende verhaal! Kortom, een echte aanrader voor ieder kind die van lezen houd, die betrokken wilt zijn in het verhaal en visueel is ingesteld.

Vanavond wordt het weer genieten!

Bestel het boek hier HIER

 

Waarom kiezen voor Ontlemmeren

8.1 Deelnemers geven ontlemmeren een gemiddelde beoordeling van 8,1
8.1 Mensen ervaren meer werkplezier, zelfvertrouwen en minder werkdruk
8.1 97% van de deelnemers raadt Ontlemmeren aan

Ontlemmeren

Westbroeker­weg 155
1991 LZ Velserbroek
06 23 23 51 94
irene@ontlemmeren.nl